Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2009 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Apie laisvadienius...

...ir tinginiadienius.

Šiandien kaip tik tokia diena. Pabudau pakankamai anksti ir nuo ryto tinginiauju. Na, ne visiškai - valgyt pasigaminau, indų likučius išploviau. Bet vis tiek poilsis. :) Toks jau tas gyvenimas - savaitgaliai daug aktyvesni už paprastas dienas.

Taip jau šį savaitgalį išėjo, kad pažiūrėjau visas tris "Matricos" trilogijos dalis. Pirmąjį filmą The Matrix jau buvau mačiusi - tačiau, jei sąžiningai, visai maloniai pažiūrėjau dar kartą. O toliau einantys filmai nebe tokie įdomūs: antroji dalis The Matrix Reloaded - dar dar, tačiau jau atsiranda vietų, kai norisi šiek tiek prasukti pernelyg ištęstas kovų scenas. Na, o trečioji The Matrix Revolutions - labai nemažai pasikartojimų, šiek tiek vietų, kur trūksta ryšio, kas prie ko. Dar daugiau meilių-seilių, nei antrojoje dalyje... Ir galiausiai - visiškai paika pabaiga. Amerikiečiai nelabai moka kurti pabaigas savo filmams (mintis ne mano ;) ). Tai tiek apie Neo ir draugus.

Tikiuosi, kad gyvenat gerai. Jei ne - to palinkėčiau.
O dabar, jums leidus, keliauju mėgautis Hauso šeštojo sezono pradžia. :)

Labanakt.

2 komentarai:

  1. Mano nuomonė apie visas Matricas tokia pati :) ir aš visiškai taip pat žiūriu Hausą ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Yey, Hausas man - totalus gėris. :) Bet žinai, kol tenka laukti šešto sezono nuotrupėlių, pradėjau žiūrėti Desperate Housewives nuo pat pradžių. Tiesiog, kad būtų linksmiau. :)

    AtsakytiPanaikinti