Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2009 m. rugsėjo 15 d., antradienis

Apie ankstyvus rytus...

...kad ir kaip ten bebūtų, turiu nesikeisiančią (spėju) nuomonę. Nu žiauriai nemėgstu anksti keltis. O šiandien teko lipti iš lovos dar prieš 7 a.m. Už lango - prietema, šalta. Brrr...

Bet! Visa ši kančia buvo ne be reikalo! :) Su keliom mergiotėm iš "Sounds in G" keliavom į RC rytmečio laidą "Atsibusk su Vyteniu". Kai 7.45 buvau prie Spaudos Rūmų, sužinojau "džiugią" naujieną, kad mūsų bus ne 6, kaip buvo planuota, o tik 4. Kas negalėjo, kas pamiršo (marvelaš)... :) Nieko, Radiocentre gavom arbatos, balseliai prabudo ir pirmyn. Skambėjom šiek tiek "Miegančiųjų Gražuolių" stiliuje, bet nieko. Trumpą RC reportažą galite pažiūrėti jūtūbėje. ;)

Tiesa, bevažiuodama į RC supratau, kad turiu dar vieną, spėju, taip pat nesikeisiančią nuomonę, jog nemėgstu forselių, kurie ryte važiuodami į mokyklą iš mobiliako "groja" visokią nelabai kokią muziką. Kai už nugaros sėdėjo būrelis tokių, slapčia tikėjausi, kad jie va jau kitą stotelę ims ir išlips... :) Neišlipo. Muziką išjungė. Ačiū Tau, Džy.. :)

O vakare laukia repeticija su naujuoju šv. Jonų bažnyčios gospelo choreliu. Galiu drąsiai teigti, kad kol kas visiškai nepažįstu naujojo chorelio narių, tad šiandien teks pravesti kelis susipažinimo žaidimus, daineles ar dar ką nors. Visgi, skaitau, tai bus poilsis prieš rytdienos koncertą, nes "Sounds in G" šiandien nerepetuoja. Arba repetuoja kiekvienas asmeniškai. :)

O dabar, ne į temą, bet mane prajuokinęs vaizdelis. :)

Skanių pietų ir gražios likusios dienos.*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą