Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2017 m. vasario 5 d., sekmadienis

Ateina laikas...

...pradėti dėlioti savo puzzle iš naujo. Ir aplanko geras jausmas, kai matai progresą.

Šįvakar čia atėjau parašyti apie tai, ko klausausi pastaruoju metu, kokių albumų laukiu ir pan. Tad atsidarau Spotify, kuris ištikimai registruoja mano muzikinio skonio pasikeitimus ir naujus favoritus. Važiuojam.

ALBUMAS



Sampha - Process

Pirmas kūrinys iš albumo, kurį išgirdau - (No One Knows Me) Like the Piano. Tas TEISINGAI NEDERANTIS (yup, You heard me right) pianinas, Sampha vizitinė kortelė.
O toliau sekė visas albumas, kuris galbūt kai kuriems pasirodytų keistas. Tačiau manęs nepaleidžia jausmas, kad tai yra labai gerai. Gražūs tekstai, nauji/geri garsai, tikrai unikalus vokalas. Spotify vartotojai gali rasti albumą ČIA (easy peasy), youtube vartotojai gali pamėginti susirankioti dainas pavieniui. Manau, net youtube'inius sąrašus jau bus sudarę žmonės, tad bus paprasta.

ATLIKĖJAS



Šiuo metu labiausiai laukiu visų naujienų iš Alex Vargas. O jis per pastaruosius kelis mėnesius paleido du singlus, todėl ant kėdės krašto tupėdama laukiu naujo albumo. Nujaučiu, kad bus labai gerai, tačiau aš šiek tiek šališka, nes esu tiesiog neabejinga jo balsinėms galimybėms, tembrui, talentui, jėgai... ir dar galėčiau vardinti ir vardinti.
Daug elektronikos, daug synth'ų, vėėėėlgi, duriantys tekstai (čia toks bendras man patinkančių kūrėjų bruožas - kad tekstai 'nepraeitų pro šalį').
Higher Love galit rasti ir Spotify, ir youtube.
Inclosure - labai labai šviežias, tik prieš savaitę pasirodęs, irgi tiek Spotify, tiek youtube.



TOP

O čia dar padriki kūriniai, kurie sukasi mašinoje, namie, ausinėse, You name it...

1. Solange - Cranes in the Sky : Bejonsės sesė duoda kudlų. Subtiliai, vėlgi, keistai ir nestandartiškai. Šitam kūriny konkrečiau mane užvaldo bosas ir daug daug daug sluoksnių balsų. (Spotify/Youtube)

2. Mar - A Simple Go : šitą (kaip ir dar kelis šitam sąrašiuke) išgirdau, nes seku, ką gero veikia puikių šokėjų pora Keone & Mariel. Jie leido youtube video seriją ir internetinio finansavimo kampaniją, nes turi svajonę išleisti virtualų šokio vadovėlį. Taigi, vienas iš tų video buvo būtent pagal šitą dainą - įmesiu nuorodą būtent su šokiu (du viename - cha cha). (Spotify/Youtube - su šokiu)

3. Mura Masa & Nao - Firefly : irgi iš ten pat suradau, kaip prieš tai buvusį. Pasigrožėkit. (Spotify/Youtube - su šokiu)

4. Fismoll - Let's Play Birds : fainiausia yra tai, kad jis - iš mūsų kaimyninės Lenkijos! Atradau Spotify pagalba, per Discover Weekly (taip, vis dar patinka man šita funkcija, labai). Melancholija, gitaros sluoksniai ir ramybė. (Spotify/Youtube)

5. Fink - Trouble's What You're In : čia visiškai ne nauja muzika, iš albumo Distance and Time (2007m.), tačiau pastaruoju metu nesinori išjungti - ant repeat'o sukasi vis, čia gal tas gitaros rifas kaltas. Na, o dar Fink'ai VĖL atvažiuoja rugsėjį į Loftą - KAS SU MANIM Į KONCERTĄ? (Spotify/Youtube)

Tai va, šitam kartui tiek. Stengsiuosi daugiau tokiam ilgam laikui iš čia nepradingti.

Parašykit komentaruose, kas patiko.

Labanakt*




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą