Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2016 m. vasario 29 d., pirmadienis

Apie tas pačias...

...duobes, iš kurių kartais, pasirodo, ne taip paprasta išlipti, kaip kažkada galvojai.

O šiaip, ne apie tai. Pagalvojau, kad yra šitam pasauly keli žmonės, kurie nuolatos laukia muzikinių įžvalgų papildymo. O gal atsiras ir nauji keli. Aš iš tokių, kurie prisigaudo naujų atlikėjų iš įvairiausių interneto užkaborių. Gal ir jūs tokie?

Širdį pastaruoju metu glostančios muzikos penketukas :

1. Gregory Porter - No Love Dying : niekaip kitaip negaliu apibūdinti, kaip žodžiais, jog šitas kūrinys gydo nuliūdusias sielas.

2. Alex Vargas - Shackled Up : mano pastarojo meto veidrodis.

3. The Japanese House - Still : įsiurbia keisti, nebūtinai apibūdinami garsai, harmonijos ir apdirbti vokalai.

4. Young & Sick - House Of Spirits: džiugus (ir tikrai ne pirmas) atradimas tarp Spotify Discover Weekly pasiūlytų kūrinių. Labai patinka, kaip sužaista su vokalo efektais ir back vokalais. O dar tas pragrojimas antros minutės pabaigoj... Skanu.

5. Max Milner - I'm Mad : keli dalykai užkabino iškart.. Tai tekstas, vokalas ir jo augimas per visą kūrinį, kol, rodos, vidus susprogsta dainos kulminacijoje. Ir muzika graži. Manau, kad radau dar vieną labai mėgstamą atlikėją į savo kuris laikas itin nedaug besikeičiantį sąrašiuką.

Vis raginu ir raginu, bet asiliepkit, jei radot ką tinkamo sau. Man svarbus grįžtamasis ryšys ir motyvacija ateities įrašams...

Labanakt*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą