Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2015 m. spalio 20 d., antradienis

Apie duobes...

...iš kurių anksčiau ar vėliau vis tiek išlipam.

Pastaruoju metu vidus alsuoja tuštuma. Neatrandu atsakymo. Kaltinu rudenį, kaltinu vienatvę, kaltinu šaltį ir saulės trūkumą. Veltui.

Tačiau jaučiu kažkuriuo neįvardijamu organu, kuris kažkur (ne tai krūtinėj, ne tai pilve) giliai slepiasi, kad tuštuma po truputį traukiasi. Ot gerai.

Šiaip aš čia šįkart ir dėl muzikos, kurią atradau pastaruoju metu, ji skambėdama kelia malonią šypseną. Gaudykit, kuriems įdomu.

1. Jamie Woon - Skin : deja, kol kas šito, mano nuomone, šedevro, nėra niekur, išskyrus Spotify. Todėl ČIA yra būtent Spotify link'as, kuris nuves Jus į gėrio šalį. Skanausss.

2. Winhill/Losehill - Aifos : truputėlis šviesos.

3. Kevin Garrett - Coloring : jeigu sumaišytumėme James Blake ir SOHN kokteilį, manau, jis skambėtų būtent taip.

4. Vaults - Lifespan : You took what You wanted to take and yet You never wanted nothing from me...

5. Matt Corby - Resolution : važiuoti greitai siauru asfaltuotu keliu, gerti spalvas iš saulės nutviekstų rudeniniai-geltonų-raudonų-oranžinių medžių. Ir per priedainį nuoširdžiai šypsotis.

6. Haux - Homegrown : čia truputėlis rudeninio liūdnumo.

7. Eefje de Visser - Ongeveer : priedainis išneša kažkur keistai. Ir dėl kalbos, ir dėl harmonijos. Pasakoja apie kelionę - visąlaik tokią pačią, tačiau turi pasiekti galutinį tikslą, tam, kad... (kiekvienas lai atsako pats sau)

Ir šį kartą vėl ne dešimtukas, o septintukas. Kažkaip vis nepasisakot, kas labiausiai patinka iš sąrašiukų - gal šįkart kas nors išdrįs..?

Labanakt*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą