Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2010 m. sausio 26 d., antradienis

Apie išėjimus ir sugrįžimus...

...kurie dažniausiai lydi kiekvieną iš mūsų.

Štai, buvau išėjus iš blog'o. Galima sakyti, atostogavau. Bet kiekvienas išėjimas palieka viltį, kad bus sugrįžimas. Ir aš vėl čia.

Per tą laiką spėjau dar kartą susirgti ir beveik pasveikti. Beveik, nes už kojų dar truputį laiko kosulys - skambu kaip griaustinis prieš audrą kartais. Visą savaitę praleidau namuose, jaučiuosi šiek tiek atitrūkus nuo visuomenės ir savų žmonių. Tačiau tikiuosi, kad jau rytoj viskas pradės taisytis - žadu pagaliau išlįsti laukan.. Teks muturiuotis iki nosies, nes galimybė atkristi manęs visiškai nevilioja.

Sausį beveik nedirbau.. Visi po didžiųjų švenčių, rodos, pasidarė atokvėpį. Man taip atrodo dar ir todėl, kad šiemet nebesimokau - studentams po naujų teko džiaugtis sesijomis. Bet užtat dabar, spėju, visi jau prisijungė prie atostogaujančių. Juk smagu.. :)

Turiu minčių artimiausiu metu vėl sumesti muzikinį topą, bet dar ne šiandien. Šiuo metu jaučiuosi, lyg laukčiau kažin kokio naujo vėjo, naujo įkvėpimo.. Gal tas šaltis ir saulės trūkumas pradeda viską dengti ledu..? Nors iki šiolei visai neblogai kapsčiausi - šiais metais žiema eina daug lengviau, nei praeitais ar užpraeitais. Priežasties pati ieškau, tačiau vis dar nesurandu.. Kai surasiu, būtinai pasidalinsiu.

Ką gi, geros savaitės visiems. Laikykitės, nesušalkit. Pasidalinu kūriniu, kuris šiuo metu skamba...



Labanakt*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą