Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2009 m. gruodžio 27 d., sekmadienis

Apie šv. Kalėdas...

...kurios šiemet tokios pat lietingos, kaip ir praeitais metais. Teisybė, tai šiek tiek blogina nuotaiką, tačiau mėginu nežiūrėti pro langą ir neklausyti į langą barbenančio lietaus, o verčiau prisimerkus žvelgti į lempučių girliandą ant eglutės, uosti spyglių kvapą... Taip - daug maloniau.

Kalėdų rytas naujuose mamos namuose - didelis stebuklas. :) Nesvarbu, kad mažiausias visus miegančius pažadina 7.30 skardžiu riksmu "Jau Kalėdos!!! Ateikit dovanų!!!".. Visi su naktiniais, šlepetėmis ir chalatais tupia prie židinio ir po vieną iš didelio raudono Kalėdų Senelio maišo traukia maišelius ir paketėlius - spalvotus, dryžuotus, šiugždančius... Labai geras posakis: žmogus per gyvenimą tris kartus pakeičia požiūrį į Kalėdų Senelį. Iš pradžių jis tiki Kalėdų Seneliu. Vėliau nebetiki. O dar vėliau pats Kalėdų Seneliu tampa. Smagu, kai namuose yra dar bent vienas, kuris tiki stebuklingais veikėjais. Tada su šypsena gali stebėti, kaip iš jaudulio dreba vaiko rankos, kai vieną po kito traukia maišelius ir skaito, kam dovana skirta. O, kaip nušvinta jo veidas, kai ant didžiausios dėžės perskaito savo vardą ir pamato, kad dėžėje slepiasi būtent tai, ko jis Kalėdų Senelio prašė savo laiške... :) Traukinukas. Ant bėgių. O, vaikiškas naivume... :)

Su šventomis Kalėdomis visus, kas skaitot mano rašliavas. Linkiu sniego. Linkiu daug muzikos širdyje. Linkiu, kad svajonės pildytųsi. Tai juk svarbiausia.

Labanakt. Nesušlapkit kojų ir nesušalkit*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą