Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2014 m. rugsėjo 8 d., pirmadienis

Apie pilnatis...

...ir jose beblūdijančius.

Žinot, buvo (o gal tebėra) toks internetinis puslapis "ar jau penktadienis?" Kai į jį užeidavai, ekrane iššokdavo "Dar ne" ar kažkas panašaus..
O tai, ar jau pilnatis, išmatuoti ir paaiškinti galima įvairiais būdais. Dirbdama mokytoja pastebėdavau, kaip nuo proto šiek tiek nučiuožia vaikai. Dabar viską matuoju tuo, kiek kartų per dieną vairuodama garsiai pasakau "NU KĄ TU DARAI???" Šiandien iki pietų šita frazė skambėjo jau kokius 6 - 7 kartus. Neaišku kur ir kodėl per gatvę tiesiog po ratais eina žmonės... Kolegos vairuotojai - itin neryžtingi. Važiuoji iš paskos ir nesupranti, kas vyksta. Toks tatai pilnaties poveikis, akivaizdu. Nors anoji pilnumoj bus tik ryt. Na, šiąnakt.

Buvau keliuose LOFTAS Fest koncertuose. Stovėjau ir šypsojau į ūsą mintydama, kad visgi lygis itin kyla ir Lietuva nebėra užkampis. Džiaugiuosi dėl to.

Linkiu nepasiklysti ir saugiai prabūti tos lempos danguje poveikį..

Labanakt*

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą