Words to follow:

"Laugh, be yourself, be flamboyant, don't worry about other people's opinions, get angry, always give it a go, be kind and generous, appreciate beauty, don't take yourself too seriously, never give up and love with all your heart". Bob Hoskins

2009 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

Apie darbymetį...

...kuris, kaip visad, aplanko artėjant šventėms.

Visų pirma, dar kartą kviečiu į Vilnius Gospel '09 festivalį, kurį jau "reklamavau" praeitame įraše. Taip pat, tęsdama "reklaminę propagandą" įmetu rodyklę tiesiai į atidarymo koncerto bilietus. Ateikit, atsiveskit draugus - galiu pažadėti, kad bus tikrai smagu. :) Kitaip per visus festivalius nėra buvę!

Taip pat, klubinėtojai ir TABAMI goes... projektų mėgėjai dar gali pamėginti patekti į koncertą "Tabami goes Michael Jackson". Kažkur jau girdėjau gandą, kad bilietų nebėra. Malonu, žinoma, bet norintys gali dar tikėtis, kad situacija nėra tokia beviltiška - tereikia tik pasidomėti. Projekto sudėtyje - puikūs muzikantai. Plačiau galite pasiskaitinėti užsukę į TABAMI blog'ą arba "nukeliavę" tiesiai į Tiketą.

Tiesa, abu mano "reklamuojami" koncertai išpuola tą patį vakarą, tačiau vyksta skirtingu laiku. Tad labai norintys suspės dalyvauti visur. :) Tikiuosi, pasimatysim.

O darbingas savaitgalis praūžė nepastebėtai... Paliko nuovargį ir mintis vėjo išdraikytas. Kad susigulėtų viskas, reikia labai gerai išsimiegot. O prieš miegą paklausyt dainos, kuri jau kurį laiką yra viena iš ma feivorit kūrinių...

Maloniai kviečiu į JŪTŪBĄ.

Labanakt. Šildykitės, mylėkite vieni kitus*

3 komentarai:

  1. šiandien labai gražiai atrodei, puikiai dainavai ir buvo taip gera Tave pamatyt :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dalyte, ačiū už tokius nuostabius žodžius.. Malonu, kad patiko, nors dainavau jau apsirgus visa - šiandien gydausi kiaurą dieną arbatom ir visais kitais gėriais.. :)

    AtsakytiPanaikinti